Skip to main content

hittahit banner

RoJTeatern

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till RoJteatern och G:a Folkets Hus, oavsett om du kommer med tåg, buss eller bil.

Pendeltåg:

Ta pendeltåget mot Västerhaninge/Nynäshamn (om du kommer från stan) och kliv av vid Handen. Gå plattformen norrut (mot tågets färdriktning om du kommer ifrån Stockholm) och ta vänster när du kommer upp från stationen. Gå framför höghusen som ligger längs G:a Nynäsvägen ca:300m. Du passerar 2 rondeller längs vägen och kommer fram till en signalbevakad infart som går ner till vänster. Den är skyltad G:a Folkets Hus och Folkparken och du ser det gula? G:a Folkets Hus och är framme!

Buss:

Närmast kommer du om du tar buss till Handens Närsjukhus. Från Brandbergen: 836/841 mot Handen/Jordbro. Från Jordbro: 835/837/841 mot Vega/Brandbergen. Från Västerhaninge: 835 mot Coop. En gångväg går sedan på vänster sida om Statoil och och en bevakad övergång leder över G:a Nynäsvägen och du ser G:a Folkets Hus rakt fram. Från Gullmarsplan på vardagseftermiddagar- och kvällar: 810 mot Jordbro/Västerbommen. Kliv av på station Folkparken och gå ca. 150 meter norrut (mot bussens färdriktning) och sväng sedan ned till vänster.

Bil:

Hitta vägen genom att klicka på länken nedan på Google.

För att parkera finns det två alternativ: Mest plats finns det på besöksparkeringen vid Handens sjukhus på andra sidan G:a Nynäsvägen 50m från oss. Den är avgiftsbelagd. Den andra möjligheten är på gårdsplanen vid G:a Folkets Hus där vi kan tränga in 10-15 bilar beroende på hur det parkeras.

Använd SL's reseplanerare:

Om du åker med SL kan du här ange varifrån du vill åka, och direkt få reda på när nästa förbindelse till RoJteatern finns. Planera med SL

Tillgänglighetsinformation:

Ramp finns in till byggnaden och lokalen. På rad 1 finns det 4 platser, två på vänster sida och två på höger sida av läktaren, som kan göras om till 2 platser för rullstol/permobil (1 på var sida). Tyvärr är vägen ner till toaletten inte tillgänglighetsanpassad då det är en lång trappa ner. Toaletterna i sig är tyvärr inte heller rullstolsanpassade.

Om RoJ

Vad är RoJ? Hur RoJ började - resten är historia. Vill du bli medlem? Vad innebär det? Anmäl dig!

Hitta till oss

Hur tar jag mig med tåg, buss eller bil till RoJteatern och G:a Folkets Hus? Hur tillgänglighetsanpassat är det?

Ungdomsgrupper!

Är du mellan 9 och 15 år? Och är du sugen på att spela teater? Hos oss har du den möjligheten.

Kontakt

Telefon: 08 - 777 22 63
Epost: roj(@)rojteatern.nu
BankGiro: 369-6382
Organisationsnummer: 812 400 - 7066
Besöksadress: Gamla Folkets Hus, Folkparken 21, Handen
Postadress: Folkparken 21, 136 40 Handen
Kontaktperson: Dennis Simonsen, 08 - 19 94 22
Länk till styrelse & förtroendevalda,
Länk till RoJs integritetspolicy

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på nyhetsbrevet!
Copyright © Kulturföreningen RoJ 2023 All rights reserved.